HYPNOSE BEHANDLING
AngstStressVægttabRygestop

Rygestop: “Lige en tilbagemelding. Har ikke røget siden behandlingen, og trangen har været nem at ignorere – Sanne”
Rygestop: “Det går rigtig godt. Er så glad for det, føler mig som et nyt menneske. Så vil anbefale andre til også at bruge hypnose til rygestop. 1000 tak for hjælpen – Jane”
Rygestop: “Hej Jan – Jamen her går det rigtig godt! Jeg tænker stort set slet ikke på dem mere og kan kun anbefale andre, at bruge hypnose til rygestop!  Jeg er forundret over, at der ikke skulle mere til og at trangen egentlig var så hurtig væk. Jeg er nået dertil nu, hvor jeg væmmes ved det og derfor slet ikke har lyst til at tænde en. Det er skønt!. Jeg kan derfor kun give dig rosende ord med på vejen..!! Så tak for hjælpen. Ja og så ikke nok med det, så kan jeg faktisk også bruge dine værktøjer/hjemmeøvelser i andre sammenhænge. Mange tak for hjælpen og ha’ det godt! – Anonym”
Rygestop: “Det er som om, jeg aldrig har røget før – Karoline”
Sukkertrang: “Hej Jan – jeg er utrolig glad for forløbet, det har hjulpet mig og jeg anbefaler dig til alle dem jeg kan. Tak for den store hjælp – Med venlig hilsen Lene”
Rygestop: “Hej Jan – Jeg har røget fra jeg var 15 – i begyndelsen ikke så mange, måske kun 20-30 på en uge, senere flere og i den sidste tid jeg var på arbejdsmarkedet røg jeg ca. 30 pr. dag. om 24 dage bliver jeg 72 så sikke formuer, der er gået op i røg. Jeg vil sige dig tak for din hjælp med at kvitte cigaretterne, jeg kan stadig føle en trang til en smøg, men så skynder jeg mig at huske på at der ikke er nogen nikotinhunger efter 14 dage. Jeg siger tak for din hjælp, og siger også tak for din måde at være på, du har en særlig evne til at få mig ( og sikkert andre) til at føle mig beroliget, trøstet, afslappet og godt tilpas. Som jeg sagde til dig – og mente – hvis der er nogen der erkender de har brug for hjælp, til enten rygestop eller andet du tager dig af, så vil jeg skubbe dem hen til dig. Ønsker dig og dine et rigtig godt nyt år – Birthe”
Misbrug: Hej Jan. Jeg synes forløbet har været en god en af slagsen, der gjorde, at jeg kiggede fremad i stedet for grave mig ned i mig selv. Og jeg har allerede anbefalet dig til nogen og ved at … kontakter dig. Tak for sparket i den rigtige retning. – Kenneth
Rygestop: “Hej Jan – jeg har nu været røgfri i mere end 6 uger og nyder det. Jeg vil godt sige tak for din hjælp til, at få mig røgfri. Desuden har du givet mig nogle værktøjer til at fastholde min røgfri tilværelse, som jeg jævnligt gør brug af. Og jeg føler dybt inde, at jeg er røgfri for første gang i 40 år, og det er bare en dejlig følelse. Jeg vil helt bestemt anbefale hypnose til andre, også hvis det drejer sig om andet end at blive røgfri – De bedste hilsner Tove”

Behandling i dit eget hjem

I disse corona tider har jeg forfinet mine teknikker til også at fungere online. Og kan tilbyde sesioner, hvor du bliver i dine trygge rammer, og jeg guider dig.

Om online hypnose sessioner

Nogle af fordelene ved online hypnose er, at du sparer tid på transport, at du kan vælge mig som din hypnoterapeut eller coach selv om, du bor langt fra mig. Og at du kan befinde dig i dine hjemmelige og trygge omgivelser under hele sessionen.

Hvordan foregår en online hypnose session?

En online session starter naturligvis med, at du booker et forløb på mail eller over telefon. Når det er gjort, så finder vi sammen en dato og et tidspunkt, der passer os begge. Derefter sender jeg dig en bekræftelse på sms og du sender mig din mailadresse retur.

På selve dagen for vores aftale, modtager du 5-10 minutter før sessions start en mail med et link. Via linket får du adgang til et sikkert forum på Zoom, hvor sessionen foregår. Sessionen tager som oftest mellem 45-60 minutter, men kan i specielle situationer vare op til 1,5 time.

Hvad kan jan hjælpe med

Temaet afhænger naturligvis af, hvad du gerne vil arbejde med og godt vil opnå.  Men, ved online-sessioner anvender jeg i højere grad matakognitiv-hypnoterapi også kaldet for PIM – Psylogical Illusion Model. En tilgang, hvor der indgår både klassiske hypnotiske teknikker, men også mere moderne metoder. Rent praktisk foregår det ved at du sidder foran din computer,  du kan blive bedt om at lukke øjnene, meden jeg guider dig igenem forløbet. Du skal naturligvis være indstillet på dette, inden du påbegynder et online-hypnoseforløb hos mig.

Bor du i Jylland, på Fyn eller i København?

Med online-sessioner spiller det ingen rolle, hvor du er i landet du er bosiddende. Tidligere var alle mine klienter nødt til at tage tog, bus eller bil og til tider bruge lang tid på transport. Det er ikke længere tilfældet. Nu afstanden ikke længere noget problem, da vi ikke er længere fra hinanden end computeren. Og sessionerne er mindst lige så effektive som de fysiske sessioner.

Book en tid

En af Danmarks bedst uddannede hypnotisører

 • Leder Extracare hypnoseskole
 • Hypnotisør
 • Hypnoterapeut
 • International NGH certificering
 • Master-hypnoterapeut
 • Hypnose-instruktør
 • Stress Coach
 • NLP Master Coach
 • Akutsygeplejerske

Jan Tegner

Jan tilbyder hypnose, hypnoterapi og coaching på højeste niveau.

Specialiseret i

 • Rygestop
 • Angst
 • Fobier
 • Stress
 • Modløshed
 • Søvnbesvær
 • Smertebehandling
 • Tandlægeskræk
 • Eksamensangst
 • Vægttab
 • Tvangstanker / OCD
 • Sportspræstationer

HURTIGTVIRKENDE
_______________________

Hypnose er formentlig den hurtigst virkende terapiform, der findes. De fleste klienter oplever som regel resultater allerede efter første behandling, men for at sikre, at vi kommer problemet helt til bunds, arbejder jeg ALTID med en problemstilling over mindst tre behandlinger. Dermed får vi belyst problemet fra flere sider, hvilket giver de bedste resultater. I forløbet indgår der desuden altid gratis undervisning i selvhypnose, som du skal udføre imellem sessionerne.

HYPNOSE OG HYPNOTERAPI
_________________________________

Hypnose er en blid og effektiv løsning på en massse problemer, hvor man vhja afslapning, udnytter sindets fantastiske evne til finde løsninger og slippe gamle mønstre.

Hypnose er en tilstand hvor den kritiske sans dæmpes. På samme måde som, når vi ser tv eller læser en bog og lever os ind i historien, som om den var virkeligt.

Hypnose udnytter sig af vores forestillingsevne. Ved at aktivere forestillingsevnen igennem nogle sproglige mønstre eller tanke-eksperimenter, er det muligt at deaktivere gammel uønsket adfærd, og åbne sindet for nye muligheder.

I klinisk brug guides klienten gennem forskellige forestillings scenarier til at anskue og opleve vedkommendes problemstilling fra nye perspektiver. Eksempelvis hvordan det for en ryger ville være at være ikke-ryger eller hvordan en person med angst ville kunne overvinde sin angst.

Hypnose hjælper kort fortalt med to ting. At dæmpe den kritiske sans, så det klienten normalt ser som umuligt opleves som muligt. Og at deaktivere gamle følelser ved at se tingene i et nyt perspektiv.

Hypnose har som så meget andet sin begrænsning. Er klienten ikke motiveret til at blive hypnotiseret, at ændre adfærd eller se tingene fra et nyt perspektiv, så er hypnose ikke den rigtige løsning.

Men er klienten åben over for forandring og villig til at lege med, og forestille sig tingene fra en ny vinkel eller perspektiv – så er hypnose et fantastisk redskab, til at skabe varige forandring.

JAN TEGNER CHRISTENSEN

 • Uddannet Hypnotisør og hypnoterapeut fra Human Progress / Jacob Strachotta.
 • Uddannet Master Hypnoterapeut og Zen-Zero Selvhypnose Instruktør fra Dansk Hypnose Akademi
 • Uddannet Stresscoach fra Forebyg Stress / Bjarne Toftegård.
 • Uddannet og Certificeret hypnose-Instruktør.
 • Akut sygeplejeske

+ 15 andre relevante uddannelser (se CV for fuld liste)

 • Leder af Hypnoseskolen extracare
 • Privat; 46 år, gift og far til 4 dejlige børn.

Book en tid

“Hej Jan. Jeg må sige at alt går super godt. Jeg er røgfri og det er gået over alt forventning! Jeg har været sammen med rygere mange gange, men det er slet ikke noget problem! Tak – Vh Christina

“Hej Jan – det går rigtig godt. Har nu tabt 7 kg og kun brug for 1/3 af den medicin, jeg tog inden jeg fik hypnose. Har fortalt vidt og bredt om forløbet. Hilsen Bjarne.”

“Hej Jan – Det er mig der siger tak. Det har været det helt rigtige for mig at vælge hypnose terapi. Det har givet mig et andet syn på mig selv. Jeg “tør” tage tid til mig selv, som jeg ikke har gjort før. Fantastisk følelse at komme i gang med løbetræningen, Majbrit tid. Selvhypnose var jeg lidt skeptisk over i starten, syntes det var lidt komisk, men kan mærke roen ved det, så det er helt sikkert noget jeg vil bruge fremadrettet. Din måde at være på, direkte og ingen pakken ind. Det var lige hvad jeg havde brug for. Mit selvværd har klart fået et boost, og ja vægten skal nok komme derefter. Det vigtigste er, at jeg er glad. ☺️ Hypnose har hjulpet mig, og vil klart anbefale det til andre. Kan godt være man er skeptisk i starten, men det hjælper. Kan kun sige PRØV DET

“Hej Jan – Det er mig der siger tak 🙂 Jeg har været rigtig glad for det forløb hos dig og har fået meget mere ud af det, end jeg havde forventet. Er virkelig imponeret over det du kan.
Jeg har det rigtig godt og de billeder jeg havde fra fortiden dukker ikke hele tiden op, med mindre jeg bevidst vælger at tænke på det, så det har virket :-/ 🙂 Selvhypnosen fungerer rigtig fint for mig – og jeg kan mærke hvis jeg ikke har fået det gjort – så bliver jeg meget støjfølsom igen – men ikke så meget som før, hvor jeg næsten ikke kunne holde det ud. Søvnløshed, hovedpine og depressive tanker er helt væk, men det var de fra første gang hos dig. Er også begyndt at få lyst til ting jeg “plejede” at kunne li´ f.eks lytte til musik igen. Har givet dit navn (via din hjemmeside) til 3 kollegaer – håber det er ok – tror ihvertfald 2 af dem kontakter dig.

“Hej Jan – tak for et super behageligt og effektivt forløb. Det har hjulpet mig helt af med mit misbrug. Vil helt klart anbefale andre at anvende hypnose til at slippe af med deres problemer

FIND MIG HER:

HAR DU SPØRGSMÅL ?

Du kan altid kontakte Jan på:

Tlf/sms 61671520

E-mail: jantegner@gmail.com

BOOK EN TID HOS JAN

Kontakt jan på tlf/sms 61671520 for at booke en tid.

Online sesioner forgår på nettet

Klinikken ligger Ventemøllevej 16, 4293 Dianalund