Effektiv hypnosebehandling

Mit navn er Jan Tegner Christensen.

Jeg er blandt de absolut bedst uddannede på området og er indehaver af Extra Care Hypnose og Extra Care Hypnoseskole.
I arbejdet i min klinik tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte persons situation og behov. I min klinik fokuserer jeg på den adfærd og de sammenhænge, der er i relation til din problemstilling. Diagnosticering lader jeg læger og psykologer om. Sammen finder vi årsagen til din problemstilling. Måske har du fået angst fordi, du bekymrer dig om fremtiden? En fobi efter en ubehagelig oplevelse? Dårlig selvværd efter mobning i skolen. Din rygning er måske startet som følge af usikkerhed eller bare blevet til en dum vane? Måske overspiser du på grund af ensomhed, som belønning eller for at dulme følelser? Uanset hvad, så finder vi sammen årsagen og jeg hjælper dig videre i livet.

Som terapeut anvender jeg forskellige former for terapeutiske redskaber. Foruden hypnose og hypnoterapi så benytter jeg mig også af coaching, NLP, EMDR og PIM – en form for meta-kognitiv hypnoterapi. Ud fra et dybdegående interview på første session, vælger jeg den tilgang og de teknikker jeg tror på kan hjælpe dig bedst muligt. Alle forløb foregår over tre sessioner og der er ca. 1-2 uger mellem sessionerne.

OBS: Inden du bestiller en tid hos mig, skal du være indstillet på selv at gøre en indsats i forløbet. Både under sessionen og mellem. På hver sessions vil du blive introduceret for selvhypnose eller andre hjemmeopgaver, som du skal lave hjemme mellem sessionerne. Er du ikke indstillet på det, så vil jeg anbefale du finder en anden terapeut.

Jeg har specialiseret mig i:

 • Stress
 • Angst
 • Vægttab
 • Rygestop

“Hypnose er en naturlig tilstand, der foregår når vi omgår den kritiske sans og kun er fokuseret på én ting. Når der sker kan vores hjerne ikke kende forskel på, hvad der er virkeligt og hvad der er forestilling. I hypnoseterapi arbejder vi på at ændre en persons indre oplevelse eller på at gøre klienten bevidst om, at der kun er tale om indre oplevelser.” 
– Jan Tegner Christensen, Hypnoterapeut

Om mine behandlinger

En hypnosebehandling hos mig består ALTID af 3 sessioner.

Den første af ca. halvanden times varighed og de efterfølgende af en times varighed. På første session skal vi lige lære hinanden at kende og starter med et grundigt interview.

Vi starter ved et lille bord, hvor jeg typisk lægger ud med at spørge ind til dit fulde navn, din adresse og andre stamdata. Derefter tager vi hul på et grundigt interview, hvor jeg spørger ind til, hvad du ønsker at arbejde med og hvad dit mål er med forløbet. I forlængelse af det spørger jeg ind til, hvilke tanker du har i forhold din problemstilling, hvornår probllemet kommer til udtryk og hvilke følelser, der er knyttet det.
Derefter forklarer jeg hvad hypnose er.
Alt afhængigt af hvilken slags problemstilling du har og hvordan du er som menneske, så vurderer jeg, hvilken hypnotiske og terapeutiske tilgang, der vil kunne hjælpe dig bedst og indviger dig i den.
De metoder, teknikker og tilgange jeg anvender går fra små forestillingsøvelser, til tankeeksperimenter, gulvøvelser og hypnotiske tilstande i stolen eller på briksen. Den tilgang jeg anvender i en session kan variere meget fra den tilgang, jeg anvender i en anden. Det afhænger meget af hvordan du responderer på behandlingen og hvad, der giver bedst mening i situationen. Du vil altså i høj grad opleve at behandlingen er meget klientcentreret og individuel.

Sidst i sessionen taler vi kort om det, vi har arbejdet med og du bliver præsenteret for nogle hjemmeopgaver, du skal lave til næste session. Det består blandt andet af nogle forskellige former selvhypnose, som jeg vil lære dig og som vil gøre dig i stand til i højere grad selv at tage kontrol over dine tanker, følelser og adfærd. Afslutningsvis på session 1 og 2 fastsætter vi desuden tid og dato for næste session.

Behandlingen foregår i en lille klinik i en tilbygning til min privatbolig. Stemningen er professionel, men i et afslappet og uformelt miljø.

JAN TEGNER CHRISTENSEN

 • Uddannet Hypnotisør og hypnoterapeut fra Human Progress / Jacob Strachotta.
 • Uddannet Master Hypnoterapeut og Zen-Zero Selvhypnose Instruktør fra Dansk Hypnose Akademi
 • Uddannet Stresscoach fra Forebyg Stress / Bjarne Toftegård.
 • Uddannet og Certificeret hypnose-Instruktør.
 • Akut sygeplejeske

+ 15 andre relevante uddannelser (se CV for fuld liste)

 • Leder af Hypnoseskolen extracare
 • Privat; 46 år, gift og far til 4 dejlige børn.

Book en tid