Extra Care Hypnose er en terapi og kommunikationsvirksomhed, med speciale i ubevidst kommunikation. Vi arbejder indenfor tre hovedområder:
1) Hypnose, hypnoterapi og coaching.
2) Uddannelse og undervisning i hypnose, hypnoterapi og kommunikation.
3) Udvikling af hypnose App´s og lydfiler.
Hypnose, hypnoterapi og stresscoaching:

I vores klinik Dianalund i Sorø kommune, tilbyder vi specialiseret terapi. Alt terapi tager udgangspunkt i den enkelte klient og det mål, klienten ønsker af forløbet.

 

Uddanelse og undervisning i hypnose:

Vi tilbyder løbende kurser inden for hypnose og hypnoterapi. Uddannelsen til NGH hypnoterapeut tilbydes som et modul opdelt forløb bestående af 5 moduler. Derudover tilbyder vi efteruddannelse for hypnoterapeurer.

App og lydfiler:
Som et suplement til vores terapi sessioner, og for nogle et alternativ, udvikler og tilbyder vi hypnose App´s og lydfiler.
På App-store er vores første App til personer, der ønsker rygestop allerede tilgængelig, og i nærmeste fremtid vil der også være mulighed for at købe vores vægttab App. Lydfiler til behandling af andre problemstillinger er under udvikling og vil i nærmeste fremtid være tilgængelig for download her på hjemmesiden.

 

Holdet bag Extra Care Hypnose:
Extra Care Hypnose består af Jan Tegner Christensen. En af Danmarks bedst uddannede hypnotisører og hypnoterapeuter. Han holder sig løbende opdaterede i den nyeste viden på området og er blandt andet medlem af NGH-USA og NGH-Danmark.