Nedenstående udtalelser er fra tidligere klienter, og de har alle givet tilladelse til deres tilbagemeldinger må offentliggøres!

Rygestop: “Lige en tilbagemelding. Har ikke røget siden behandlingen, og trangen har været nem at ignorere – Sanne”

Rygestop: “Det går rigtig godt. Er så glad for det, føler mig som et nyt menneske. Så vil anbefale andre til også at bruge hypnose til rygestop. 1000 tak for hjælpen – Jane”

Selvværd: “Hej Jan – Det er mig der siger tak. Det har været det helt rigtige for mig at vælge hypnose terapi. Det har givet mig et andet syn på mig selv. Jeg “tør” tage tid til mig selv, som jeg ikke har gjort før. Fantastisk følelse at komme i gang med løbetræningen, Majbrit tid. Selvhypnose var jeg lidt skeptisk over i starten, syntes det var lidt komisk, men kan mærke roen ved det, så det er helt sikkert noget jeg vil bruge fremadrettet. Din måde at være på, direkte og ingen pakken ind. Det var lige hvad jeg havde brug for. Mit selvværd har klart fået et boost, og ja vægten skal nok komme derefter. Det vigtigste er, at jeg er glad. 🙂Hypnose har hjulpet mig, og vil klart anbefale det til andre. Kan godt være man er skeptisk i starten, men det hjælper. Kan kun sige PRØV DET – Majbrit”

Stress: “Hej Jan – Det er mig der siger tak 🙂 Jeg har været rigtig glad for det forløb hos dig og har fået meget mere ud af det, end jeg havde forventet. Er virkelig imponeret over det du kan.
Jeg har det rigtig godt og de billeder jeg havde fra fortiden dukker ikke hele tiden op, med mindre jeg bevidst vælger at tænke på det, så det har virket  🙂 Selvhypnosen fungerer rigtig fint for mig – og jeg kan mærke hvis jeg ikke har fået det gjort – så bliver jeg meget støjfølsom igen – men ikke så meget som før, hvor jeg næsten ikke kunne holde det ud.  Søvnløshed, hovedpine og depressive tanker er helt væk, men det var de fra første gang hos dig. Er også begyndt at få lyst til ting jeg “plejede” at kunne li´ f.eks lytte til musik igen. Har givet dit navn (via din hjemmeside) til 3 kollegaer – håber det er ok – tror ihvertfald 2 af dem kontakter dig. Mange hilsner fra anonym”

Humørsvingninger: “Kære Jan – Jeg har været yderst tilfreds med forløbet. Jeg har følt mig tryg hele vejen og er imponeret over din evne til, på så kort tid, at opfange de signaler/ord/ubevidste reaktioner der indikerer hvad “problemet” drejer sig om. Jeg er overbevist om, at jeg kom til den rette, for selvom jeg er vant til at meditere / mindfulness / selvudvikling og er vokset op med det, så har jeg oplevet en ekstra dimension, som kun hypnosen har kunnet få mig hen til.
Så tak for muligheden for at kunne sænke paraderne helt og for at skrue ned for larmen i mit hoved. Jeg har allerede anbefalet dig til andre – du får de varmeste anbefalinger her fra 🙂 Glædelig Jul fra Pernille”

Søvnbesvær og angst: Hej Jan. Jeg vil helt klart anbefale hypnose til andre – for det virker!!! Jeg har for 6 måneder siden pådraget mig en hjernerystelse og haft søvnproblemer og udviklede også angst. Jeg har taget sovepiller og andre midler mod søvnløshed, men det er bare ikke en holdbar løsning i længden. Men efter jeg har været hos dig kan jeg kontrollere min angst og jeg tager ikke længere sovepiller eller andet for at sove. Det er bare fantastisk!!!! Hilsen Kristina.

Angst: “1000 tak for hjælpen med Nanna – hold op hvor er det fantastisk, at hun har fået det så godt – Lisa, mor til Nanna”

Vægttab: “Hej Jan! – Jeg siger også tak for god behandling, som sagt så ved jeg ikke, hvad jeg havde forstillet mig, men jeg har været meget glad for din måde, du tog imod mig og givet mig nogle gode værktøjer, som jeg kan arbejde videre med. Det går godt, stille og roligt nedad. og jeg arbejder hverdag med min selv hypnose, Jeg vil helt bestemt anbefale dig til andre, som måtte have brug for hjælp – Anonym”

Søvnbesvær: Hej Jan. Det går udemærket, men kan godt mærke, at jeg skal overbevise mig selv om at jeg godt kan sove 🙂 ellers ikke nogen dårlig nattesøvn i lang tid 🙂 Så du har uden tvivl været en kæmpe hjælp og åbnet mine øjne, så jeg kan være mere selvsikker, glad og afslappet.. Tusind tak:-) Vh – Rikke

Vægttab: “Hej Jan – Jeg har været glad for forløbet, som jeg føler har hjulpet mig til større standhaftighed. Jeg kan rigtig godt lide, at du er ærlig og ikke hopper på alle undskyldningerne. Jeg kan også godt lide, at du er direkte, det kan jeg bedre forholde mig til end indpakninger. Jeg vil helt sikkert anbefale hypnose til andre, har sådan set allerede gjort det :-). Jeg kan ikke rigtigt komme i tanker om noget negativt at sige :-). Ellers ville jeg nu heller ikke have overvejet at komme igen for at få hjælp til andet. Jeg regner med at vi ses igen senere 🙂 Venlig hilsen Helle”

Kræsenhed: “Hej Jan. Jeg syns rigtig godt om forløbet, havde aldrig prøvet det før, så var ikke sikker på hvad jeg gik ind til. Selve hypnose var ikke som jeg havde forstilet mig, (film show) men noget der hen af. Det er underligt at sidde der og være ved bevidsthed og bare kan åbne øjne, men man gør og føler ikke man kan fordi man slapper så meget af.  Det jeg kan mærke efter behandlingerne er små positiv fremgange som bliver flere og flere. Ja jeg vil anbefale andre det hvis jeg bare er lidt sikker på de tror på det. Fin avis artikel om jer i Sorø avisen 🙂 Godt nytår – Hilsen  Lars”godt. 1000 tak for hjælpen – Brian”

Sygdom: “Hej Jan. Jeg har været utrolig glad for hele forløbet – ikke mindst “mødet” med min far. Det var en ekstra gevinst, som jeg aldrig vil glemme. Jeg er vildt imponeret over din kunnen, og jeg er sikker på at det har skabt den ro, som er nødvendig i mit tilfælde. Jeg er også glad for de ting jeg fik sagt farvel til, en gang for alle – Lene”

Rygestop: “Lige en tilbagemelding. Har ikke røget siden behandlingen, og trangen har været nem at ignorere – Sanne”

Smerter: “Hej Jan – Tak for sidst. Hypnosen har klart hjulpet på mine smerter, og de værktøjer du gav mig hjælper mig med bearbejde smerterne, når de engang imellem kommer igen. Jeg vil derfor gerne anbefale andre at prøve hypnose. Samtalen inden hypnosen, synes jeg i øvrigt var meget professionel og gjorde mig tryg. Tusind tak – Helene”

Rygestop: “Hej Jan – Jamen her går det rigtig godt! Jeg tænker stort set slet ikke på dem mere og kan kun anbefale andre, at bruge hypnose til rygestop! 🙂 Jeg er forundret over, at der ikke skulle mere til og at trangen egentlig var så hurtig væk. Jeg er nået dertil nu, hvor jeg væmmes ved det og derfor slet ikke har lyst til at tænde en. Det er skønt!. Jeg kan derfor kun give dig rosende ord med på vejen..!! Så tak for hjælpen. 🙂Ja og så ikke nok med det, så kan jeg faktisk også bruge dine værktøjer/hjemmeøvelser i andre sammenhænge. Mange tak for hjælpen og ha’ det godt! – Anonym”

Tics: “Hej Jan og tak til dig:-) Jeg vil gerne fortælle lidt om mit forløb hos Jan. Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg har været skeptisk om at gå til en hypnotisør, men da jeg i mange år har døjet med “ticks” og det var begyndt at blive værre med smerter, min nattesøvn blev spoleret og begyndende gigt i nakken… tænkte jeg, hvad har jeg at tabe. Her sidder jeg så efter 3 behandlinger og har fået nogle værktøjer, som jeg kan arbejde med. jeg har fået det mærkbart bedre, mine smerter er væk, og nattesøvnen har jeg fået igen.  Jeg har i dag ingen grund til at være skeptisk, så hvis der er nogle, der er i tvivl, vil jeg gerne anbefale hypnose som en hjælp til selvhjælp. Vh Kenneth”

Rygestop: “Det er som om, jeg aldrig har røget før – Karoline”

Sukkertrang: “Hej Jan – jeg er utrolig glad for forløbet, det har hjulpet mig og jeg anbefaler dig til alle dem jeg kan. Tak for den store hjælp – Med venlig hilsen Lene”

Rygestop: “Hej Jan – Jeg har røget fra jeg var 15 – i begyndelsen ikke så mange, måske kun 20-30 på en uge, senere flere og i den sidste tid jeg var på arbejdsmarkedet røg jeg ca. 30 pr. dag. om 24 dage bliver jeg 72 så sikke formuer, der er gået op i røg. Jeg vil sige dig tak for din hjælp med at kvitte cigaretterne, jeg kan stadig føle en trang til en smøg, men så skynder jeg mig at huske på at der ikke er nogen nikotinhunger efter 14 dage. Jeg siger tak for din hjælp, og siger også tak for din måde at være på, du har en særlig evne til at få mig ( og sikkert andre) til at føle mig beroliget, trøstet, afslappet og godt tilpas. Som jeg sagde til dig – og mente – hvis der er nogen der erkender de har brug for hjælp, til enten rygestop eller andet du tager dig af, så vil jeg skubbe dem hen til dig. Ønsker dig og dine et rigtig godt nyt år – Birthe”

Misbrug: Hej Jan. Jeg synes forløbet har været en god en af slagsen, der gjorde, at jeg kiggede fremad i stedet for grave mig ned i mig selv. Og jeg har allerede anbefalet dig til nogen og ved at … kontakter dig. Tak for sparket i den rigtige retning. – Kenneth

Rygestop: “Hej Jan – jeg har nu været røgfri i mere end 6 uger og nyder det. Jeg vil godt sige tak for din hjælp til, at få mig røgfri. Desuden har du givet mig nogle værktøjer til at fastholde min røgfri tilværelse, som jeg jævnligt gør brug af. Og jeg føler dybt inde, at jeg er røgfri for første gang i 40 år, og det er bare en dejlig følelse. Jeg vil helt bestemt anbefale hypnose til andre, også hvis det drejer sig om andet end at blive røgfri – De bedste hilsner Tove”

Fobi: “Hej Jan. Jeg har været glad for at gå hos dig, for jeg kan se det hurtigt hjalp. Jeg har følt mig  tryg og i “gode hænder”. Jeg har fået nogle gode redskaber, som jeg godt kan se hjælper. Jeg vil bestemt anbefale det til andre for jeg er ikke blevet skræmt!! – Anonym ”

Hidsighed: “Hej Jan – jeg vil lige sige, jeg har det rigtig godt. 1000 tak for hjælpen – Brian”