“Vi er begejstrede for hypnose fordi det giver en dyb tilfredsstillelse at hjælpe mennesker med problemer, og fordi vi på egen krop har oplevet hvor forbløffende effektiv og blid hypnose kan være.”

Extra Care Hypnoseskole består af tre undervisere. Jan Tegner Christensen, Emil Baad og Bjarne Olesen.

Jan Tegner Christensen, der er uddannet i Danmark, Irland, England og USA. Han har foruden hans hypnotisør og hypnoterapeut uddannelser også flere instruktør uddannelser bag sig. Han er uddannet selvhypnose instruktør fra ISATH, Instruktør fra Dave Elman Hypnosis Institute, Instruktør fra NGH / National Guild of Hypnotist og godkendt instruktør fra IHF / International Hypnosis Federation. Siden 2012 har han undervist i hypnose, hypnoterapi og andre terapiformer og er indehaver af Extra Care Hypnoseskole.

Emil Baad er oprindeligt uddannet hypnotisør og hypnoterapeut ved Extra Care Hypnoseskole. Som efteruddannelse har han deltaget i kurser, workshops og kongresser i både Danmark og England. Emil gennemgik desuden i 2020 et internt uddannelsesforløb som instruktør-assistent og fungerer på nuværende tidspunkt en fast del af instruktør holdet på Extra Care Hypnoseskole.

Bjarne Olesen er oprindelig uddannet hypnotisør og hypnoterapeut ved Extra Care Hypnoseskole. Som efteruddannelse har han deltaget i kurser, workshops og kongresser. Bjarne har desuden gennemgået et længere uddannelsesforløb som master hypnoterapeut og instruktør-assistent. Bjarne fungerer på nuværende tidspunkt som gæste instruktør ved Extra Care Hypnoseskole.

Alle tre instruktører brænder for at formidle hypnose og hypnoterapi på en uformel og praktisk måde, så den enkelte kursist let kan lære faget. Derudover stræber instruktørerne efter et læringsmiljø, hvor der er plads til udvikling og læring. Et læringsmiljø, der af tidligere kursister er blevet kaldt for Danmarks hyggeligste hypnoseskole.

 • Dygtige instruktører og assistenter

  Hypnose uddannelsen består primært af Jan Tegner Christensen.

  Derudover er der udvalge assistenter og gæste underviser på de enkelte moduler af hypnose uddannelsen.

 • Anerkendt uddannelse

  Extra Care Hypnoseskole er godkendt af National Guild of Hypnosis, verdens største hypnoseorganisation & Dave Elman Hypnosis Institut.

 • Find os på Sjælland

  Vi har kursister fra det mest af landet, Undervisningen foregår på midt Sjælland (Dianalund) tæt på Slagelse, Sorø, Ringsted, Holbæk og E20 motorovejen til København, Fyn, og Jylland.

61 67 15 20

Jan Tegner Christensen kan kontaktes på Telefon & SMS

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte extracare hypnose

Har du spørgsmål ?

Vi svarer med glæde på dine spørgsmål

Har du spørgsmål ?