SUPERVISION:

Som færdiguddannet hypnoterapeut er der mulighed for gennem supervision at opnå kontinuerlig udvikling. På den måde står du ikke alene efter endt uddannelse, men har mulighed for, at fortsætte med at lære nyt og udvikle både dine tekniske og terapeutiske evner, men også at arbejde med personlige udfordringer samt at få råd og vejledning til at få din klinik til at blomstre.

TRE FORMER FOR SUPERVISION:

Hos Extra Care Hypnoseskole tilbyder vi supervision inden for tre kerne områder.

  1. Efteruddannelse i hypnotiske og terapeutiske teknikker.
  2. Egen terapi, hvis du oplever indre begrænsninger eller ønsker personlig udvikling.
  3. Klinikdrift, hvis du har behov for at booste din klinik og få flere klienter.

EFTERUDDANNELSE I HYPNOTISKE OG TERAPEUTISKE TEKNIKKER:

Som uddannet NGH-Hypnoterapeut ved Extra Care Hypnoseskole, har du lært en masse forskellige teknikker og terapeutiske tilgange. Måske er der nogle af disse tilgange, du endnu ikke føler dig tryg ved at anvende i praksis eller også føler du dig måske klar til at lære mere nyt og bygge ovenpå det, du allerede har lært? Uanset hvad dit behov er, så kan vi tilbyde et skræddersyet forløb, hvor vi kan dykke ned i de teknikker eller den terapeutiske tilgang, som du gerne vil være ekspert i.

  • Supervision kan både foregå ansigt til ansigt, men også online via ZOOM.
  • I særlige tilfælde tilbydes der efteruddannelsesforløb, der kvalificerer til RAB godkendelse og Master Hypnoterapeut forløb.
  • Der kan efter endt forløb udstedes certifikat som dokumentation.

EGEN TERAPI:

Som terapeuter har vi vores egne erfaringer og vores egen personlighed med i mødet med klienterne. Det betyder, at vi på godt og ondt tager vores egne overbevisninger, filter og begrænsninger med i det kliniske arbejde. Oplever du, at dine egne begrænsninger forhindrer dig i at blive den bedst mulige hypnoterapeut, så er der mulighed for at slippe af med dem som en din supervision.

Måske oplever du en faglig / personlig uoverenstemmelse ved at du er ryger, vejer for meget, let bliver stresset eller døjer med angst e.l.  Altså en uoverensstemmelse i mellem, det du hjælper dine klienter med, at din egen person.

KLINIKDRIFT:

Som nyuddannet hypnoterapeut har du den nyeste viden. Desværre er det ikke sikkert, at dine klienter ved det eller ved at du i det hele taget kan hjælpe dem. Hvis du ønsker hjælp til at blive mere synlig for dine klienter og derigennem øge antallet af klienter, så er dette også en mulighed.

PRIS MM.:

Prisen pr. supervison er 1500 kr. pr. time. Ved køb af et forløb på 3 supervisions-sessioner, er den samlede pris kun 3500 kr.

Mellem hver supervision skal der minimum gå en uge og mellem hver supervision vil der indgå hjemmeøvelser eller opgaver, der skal trænes eller arbejdes med.

Som nyuddannet hypnoterapeut gælder der et helt specielt økonomisk tilbud. Kontakt Jan på jantegner@gmail.com for at høre mere om dette.

VALG AF SUPERVISIOR:

På Extra Care Hypnoseskole har du mulighed for at modtage supervision af Både Emil Baad og Jan Tegner Christensen.

Emil Baad, Master Hypnoterapeut. E-mail: baad666@gmail.com / Tlf.: 29451363

Jan Tegner Christensen, Hypnose instruktør. E-mail: jantegner@gmail.com / Tlf.: 61671520